Ugrás a tartalomhoz
okt. 01. 2012

Két rövid

1. A Schönherz Mátrix azért jó, mert ha valakiben kételyek, kérdések, esetleg útelágazódások merülnének fel önmagával kapcsolatban, mint jelesül bennem, akkor a Mátrix kifejezettem alkalmas arra, hogy minden kétséget eloszlasson: belőle a büdös életben nem lesz IGAZI KOCKA.

Egy ideig az volt az ötletem, hogy ezeket a számomra már a 14 éves tinikkel szinte egy kalap alá vehető, megérthetetlen élőlényeket, akik közül páran villogásba hozták a a kolesz ledfalát, esetleg össze kellene hozni a filmrendező szakosokkal, hogy legalább valami sztorijuk legyen az alig egyperces előadásoknak.

Később rájöttem, hogy nem, bennem van a hiba, ezt ők értik.

Mátrix.jpg


2: Ha valakinek nem lenne még tiszta, a négyórás utalást azért találták ki hogy a cégek azt a nyomorult "Enter"-t, a lehető legkésőbb nyomhassák le, ha fizetésről van szó. Nem az, hogy hamarabb, de gyakorlatilag egy teljes nappal később kapod meg a fizetésedet, biztos legyél benne. Ugye hozzászoktál, hogy legszebb SMS reggelén kis önjutalom gyanánt jobb kávét, croissant-t, mekis reggelit, meg egyéb kutyafaszát vegyél?

Na, ez mind most felejtsd el, ha még nem tetted meg. Az egyedüli, amit megtehetsz a fizetésed napján, hogy az este tízig nyitva tartó diszkontkúton egy jó nagyot kortyolj a pont az előző napon még további tíz forinttal megbaszott kilencvenötösből.

süti beállítások módosítása