Ugrás a tartalomhoz
feb. 15. 2012

Törvénykezés a sztend és egyéb bűbájok ellen

Ha én hatalmas lennék, mondjuk II. Péter, akkor tuti, hogy kibekurtúl visszanyúlnék Kálmánhoz, mert ez a csávó azoktól a könyvektől, vagy miktől elfogadhatatlanul neoliberális lett és ezért tart itt ez az ország. Fasznak ennyit tanulni - de legalább már erre odafigyelnek, hogy többet ilyen ne legyen.

Figyeljetek, ilyeneket csinált a Kálmán, hogy konkrétan ritkábban alkalmazta a halálbüntetést meg eltörölte a kínzást (hát ez hülye), meg ilyeneket mondott, hogy boszorkányok márpedig nincsenek (amikor pedig de), aztán az egészet összekutyulta azzal, hogy amúgy faszályos törvényt hozott a bűbájosok ellen. Ezzel sajnos tőle szerencsésebben konzervatívabb és jobb királyok így vannak, hogy mást mondanak ide, mint oda, de legalább láthatjuk, hogy a kettős beszédnek súlyos magyar hagyományai vannak, nem egyszerű róla leszokni, a mostaniak nem tehetnek róla, nem az ő hibájuk!!

 

Carol, a pincérnő Kálmán, a bölcsész

 

Nade, ha én egyszer hatalmas lennék, akkor leosztanék két gyors pofánverést ennek a bölcsészgyereknek, aztán rendbe tenném én is ezt az egész törvénykezésdit.

A legsúlyosabb bűbájjal, a sztend bájjal kezdeném. Alapból valami kegyetlenül szigorú törvényt hoznék minden világító led, továbbá az összes fénykibocsátásra indokolatlanul alkalmas biszek és baszok ellen. Ez a legnagyobb boszorkányság a világon, amikor éjszaka sejtelmes és baszottul idegesítő fények lepik el a szobát. Bűnügykékek, riadónarancssárgák, ördögpirosak, manózöldek, ciripelősek, szaggatottan morzézők, vagy folyamatosan világítók. Keleti meg nyugati boszorkányság ez, én odabasznék minden kínai meg koreai meg amerikai gecinek, aki megbűvölik a tárgyakat, hogy nekem a pofámba világítson minden egyes nyomorult éjszaka - az ellenséget mindig házon belülre csempészik.

Betiltanám az ördögi szimbólumát a sztend bájnak, a jelet, amely köralakban, hátulról körbeveszi a gyanútlan pálcikaembert, körbeöleli és egyszer csak rádióaktív fénnyel tölti fel az áldozatot, ezt, a vadászó tankot ábrázoló jelet, az éjszaka ébredő, ördögi szemet.

Halálra ítélném és utána megkínoznám azt, aki nemcsak a számítógépembe varázsol bele harminckettő ledet, hanem még a töltőjébe is. De egy hatvan wattosat, hogy minden szomszéd azt higgye, hogy éjszakánként nálunk benitrózott, knightriderfüggő, gyorsulásiversenybuzi földönkívüliek szopatják egymást.

Én kicsinálnám a ledlobbit, mert ezek biztos csoportokban agyazzák meg a jóembereket, külön-külön levadásznám a számítógépledlobbit, a IPTVledlobbit, a ledtvledlobbit, a töltőledlobbit, szúnyogriasztóledlobbit,  kütyüledlobbit, hogy soha többet ne pöttyözék be a külső meghajtókat, usb kulcsokat, hangszórók hangerőcsúszkáját, és ki tudja még mit, mert ezek mindenbe képesek gonosz szemet rakni. Puccsra készülnek, átvenni a szobahatalmat, azt akarják, mindegyik az én szobámat akarja, az Asus meg a HP, meg Samsung, a Siemens, a Logitech, mindegyik. De nem adom, nem ám!

 

Figyelnek a gecik.

 

 

süti beállítások módosítása