Ugrás a tartalomhoz
júl. 25. 2012

Háros

CameraZOOM-20120725154836303.jpg

Na, erre a fotóra mindent ráeresztettem és szerintem igen príma lett. Mint a hipszterek ultrája - aki már annyira hipszter, hogy meg sem látszik rajta, hiszen a hipszterség netovábbja a túl mainstreammé váló hipszterség előli, beolvadásba való menekülés - természetesen egyedül instragramot nem használok, minden más képnyomorító szart igen. Instragramot egye a nép, én külön utakon járok.

Megvallom nem tudom, hogy szeressem-e ezeket az effektes cuccokat, mert hát kurva nagy dömping van most ezekből és boldog-boldogtalan retró képeket készít, és sajnos semmiféle gátlás, önkritika, vagy szerénység nem akadályozza meg őket abban, hogy osszák a szépet meg a jót.

Másrészről pedig nem tudok elmenni amellett, hogy ezek az alkalmazások pontosan azt a fajta módosítást mímelik, ahogy az észlelés működik, mert most tök komolyan, az agy is rátesz mindenféle szar szűrőt a képre, ha máshol nem, hát az archivumban.  Jókedv, rosszkedv, öröm, magány, hideg, meleg, nosztalgia, az mind ott van rajta. A képek, pillanatok soha nem olyanok, amilyenek voltak, hanem olyanok, ahogy emlékszünk rájuk. Ezt Dickenstől loptam, aki nem tudott fényképezni, mert az akkor még túl drága hobbi volt, ehelyett könyveket írt.

süti beállítások módosítása