Ugrás a tartalomhoz
nov. 15. 2012
Címkék: 6 alsófront

The real direction

Ugyan, ki nézegeti még a Playboyt? Én nem, soha nem is érdekelt.

 

tumblr_md83xrVsBU1qbmigqo1_1280.jpg

 

“From a feminist perspective, I really see the value in taking a step in a “real” direction. As a regular woman myself, who mistakenly found my boyfriend looking at this instead of initiating the real thing with me… it made it worse that these are normal women. If you can get it here, what stops you from going to the next logical place… a normal woman who is not me? At least playboy is so unrealistic that it’s fantasy (whether I agree with it or not.)”

--

Az igazi, szexi nő, akivel tizennégy éves korom óta mindennap találkozom, mindennapi nő. Minden nap, mindenhol ott van. Konfekcióba öltözik, mellettem vásárol a boltban, ugyanazon a villamoson utazik, szembe gyalogol a járdán, ugyanott veszi a kávét, egy másik irodában, vagy akár ugyanabban dolgozik. Boltos, eladó, pincér, tanuló, anya, feleség, barátnő, szingli. Ugyanazt az életet éli, mint én, mint bárki más, és ezt hiába vélem ismerni, tele van titkokkal minden párhuzamos női élet.  

Csak elképzelni tudom, hogy milyen formákat rejt az otthoni póló, a farmer felső gombja, a dekoltázs, az ing, vagy a szerdai garbó, a vékony, vagy a téli, vastag harisnya. Soha nem hiányzott a tökéletes alsónemű szett, a póz, a smink, mindig valaki olyasvalakire vágytam, aki egy karnyújtásnyi távolságra volt, mert ez a kis távolság tele volt az elérhetőség ígéretével. A szemkontaktust, a szikrát, az izgalmat, a valódiságot nem pótolhatja semmiféle tökéletesség, semmilyen magazin, egy programmal hazugságot kreáló kezek pedig végképp nem.

tumblr_mcv3yon53z1qbmigqo1_1280.jpg

Bármerre járok, tele van üzenettel a világ, és mindegyik üzenetet ugyanazzal a türelmetlen, torokszorító izgalommal nyitnék fel halálom napjáig, és halálosan mindegy, hogy ami benne van, azt milyen betűvel írták, lapossal, vagy gömbölydeddel, gyönggyel vagy olvashatatlannal, mert maga a tartalom az igazi tűzokozó.

tumblr_m3d9xjN0cA1qbmigqo1_1280.jpg

Arról nem beszélve, hogy én magam kifejezetten rondán írok. 

süti beállítások módosítása